Onze missie

Wij streven naar een totale oplossing voor onze klanten, waar de digitalisering van uw administratie centraal staat.

Tradecom heeft met InstaMobile de oplossing in huis voor alle bedrijven, klein of groot! En dit voor een optimale digitale workflow tussen techniekers op de baan en de mensen op kantoor. Van een volledig werkorder App met navigatie naar de werf, tot registratie van werkuren, wisselstukken, maken van foto’s tot een volledig service rapport.

U kan bij ons ook terecht voor alle wettelijke attesten voor onderhouden en indienststellingen voor verwarmingsinstallaties dankzij InstaCert. Voor de koeltechnieker kunt u bij ons terecht voor de wettelijke attesten, onderhoudsdocumenten, en een volledige koelmiddelen boekhouding dankzij InstaCool. Maar dit is niet alles. Keurt u ook mazouttanken of stelt u deze buiten dienst, dan is InstaReservoir de optie op maat van uw bedrijf

En wij gaan nog verder. Heeft u nood aan een checklist of een specifieke vragenlijst voor uw technieker in verband met een machine of installatie, geen probleem wij kunnen samen met u op een eenvoudige manier deze documenten digitaliseren en configureren op maat van uw bedrijf.

Onze App’s werken op Android en kunnen door uw technieker ook offline gebruikt worden, wat voor eenzeer grote continuiteit van administratie van uw technieker zorgt.

Op kantoor heeft u een perfect overzicht van alle statussen van al uw techniekers en de uit te voeren opdrachten dankzij InstaPlannning.

Elk afgewerkt order kan op kantoor nagekeken worden nadat deze door de technieker is afgewerkt kunt u na afwerking dan ook per direct factureren.

Al dit op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke werkwijze voor technieker en de mensen op kantoor. InstaMobile is rendabel voor een éénmansbedrijf tot een multinational.